Відпочинок 2016

В період з 4 по 14 червня, по благословінню Високопреосвященішого Іоасафа архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського, група маленьких кіровоградців, а саме учнів недільної школи храму Благовіщення Пресвятої Богродиці, позитивно провела час на базі відпочинку «Жемчужина»(смт. Кирилівка), що розташована на березі Азовського моря.
В період відпочинку, діти відвідали акваріум з рідкісними видами риб та рептилій, також всі побували на колесі огляду місцевого «Лунапарку»…
Пляж часто перетворювався у величезне полотно, на якому руками дітей створювались просто дивовижні картини. А ще були різні веселі ігри та конкурси, дискотеки, Дні народження, морозиво, печиво, черешні, і навіть страви на вогні( м’ясна юшка та шашлик).
Було декілька піших подорожей по Кирилівці, знайомство з місцевим розвагами та базаром.
Великою втіхою була чудова погода, і ми майже всі десять днів були на пляжі!
Цікавим завершенням став розважальний вечір від танцювального колективу»Авангард» та учнів недільної школи у форматі пісень, танців та спільного флешмобу… а ще велике багаття на березі моря!
Особлива подяка підприємству «Radiy» за подаровані нам путівки, організацію теплого прийому та особливе піклування про ефективність нашого відпочинку!!!

 

Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *