Паломницька поїздка “Диківка – Олександрія” 29.09.2018

У суботу 29 вересня, паломницька група по благословінню Митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Високопреосвященнішого Іоасафа, вирушила з Кропивницького по святих місцях Кіровоградщини.
Спочатку, ми прибули до Диківського Свято – Богоявленського жіночого монастиря. Помолившись за Божественною Літургією та поспілкувавшись з насельницями обителі, наша група відправилась до міста Олександрії. Там, біля ставропігійного храму Різдва Христового нас зустрів ключар протоієрей Димитрій Літвінов. Він запросив нашу паломницьку групу до храму, де познайомив з осовними святинами. Особливо значимою стала спільна молитва до Пресвятої Богородиці перед старовинною, храмовою Її іконою. Після молебню, нас провів церковним подвір’ям клірик храму Різдва Христового ієрей Андрій Савельєв. Після екскурсії, спілкуваня з отцем Андрієм продовжилось в храмовій трапезній за чашкою гарячого чаю.
Вдячні священикам ставропігійного храму Різдва Христового за гостинний прийом та увагу нашій паломницькій групі.

Щиро вдячний всім учасникам паломництва “Диківка – Олександрія” за терпіння та чудово проведений час!

Голова Паломницького відділу
Кіровоградської єпархії
Протоієрей Іван Верескун

 

 

Паломницька поїздка "Диківка – Олександрія"29.09.2018У суботу 29 вересня, паломницька група по благословінню Митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Високопреосвященнішого Іоасафа, вирушила з Кропивницького по святих місцях Кіровоградщини.Спочатку, ми прибули до Диківського Свято – Богоявленського жіночого монастиря. Помолившись за Божественною Літургією та поспілкувавшись з насельницями обителі, наша група відправилась до міста Олександрії. Там, біля ставропігійного храму Різдва Христового нас зустрів ключар протоієрей Димитрій Літвінов. Він запросив нашу паломницьку групу до храму, де познайомив з осовними святинами. Особливо значимою стала спільна молитва до Пресвятої Богородиці перед старовинною, храмовою Її іконою. Після молебню, нас провів церковним подвір'ям клірик храму Різдва Христового ієрей Андрій Савельєв. Після екскурсії, спілкуваня з отцем Андрієм продовжилось в храмовій трапезній за чашкою гарячого чаю. Вдячні священикам ставропігійного храму Різдва Христового за гостинний прийом та увагу нашій паломницькій групі.Щиро вдячний всім учасникам паломництва "Диківка – Олександрія" за терпіння та чудово проведений час!Голова Паломницького відділуКіровоградської єпархіїПротоієрей Іван Верескун#palomnikTurKRP #подорож

Опубликовано Паломницький відділ Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви Суббота, 29 сентября 2018 г.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *